Hoppa för livet

Efter jobbet var jag och fick Ayurvedisk oljemassage i hela 90 minuter. Var ganska slö när jag kom hem och lade mig såsom alla kvällar denna fördömda juli-månad i klimatsammanbrottets tidevarv i soffan, i korsdraget.

Efter att ha skrattat åt ett par repriser av Pantertanter (humor som håller) och plågat mig igenom en kvart med Johan Ulvesson som påhittad kung (humor som inte håller), bestämde jag mig för att masa mig iväg efter Myrra och Penny som gått till badet.

baddDet damp ju ner en rekorderlig  baddräkt från Ellos-rean igår som måste invigas. Läs om den meningen du, och räkna antal tantpoäng! Rekorderlig 1p, baddräkt 2p, Ellos 2p, Rea 10p. Så i mitt psykadeliskt blommönstrade (2p) nya badplagg, dök jag och hela min sesamoljiga lekamen ner i Östersjö-baljan. Livet återvände!

Tog sen några bilder av tre skorstenar x2 och ett par hopptornsbilder. Den ena av Penny och Pojkarna, den andra blev någon märklig Milles-kopia när den ena killen sträckte sig uppåt precis när den andre hoppade.

För övrigt lurar jag  mycket aktivt på ett riktigt coolt första foto i mitt temaprojekt tarotleken – Narren kort 0 i den stora arkanan. Hittade en kille som också fotat tarot men han har egentligen bara återgivit de tecknade bilderna i fotoform. Jag tänker mig ett betydligt mer raffinerat tema. Så nu skissar jag och funderar på om jag ska lära mig studiofoto eller rigga nåt hemma alt. ta exteriöra bilder. Hm..,

Lämna ett svar